Tuesday, February 21, 2012

Photojournalist | Banjir kilat.

mood : mengantuk.
lokasi : ruang kerja, pejabat.
lagu : sejiwa by spring.

aku curi masa kejap untuk update entry ni. mata dah mengantuk sangat bila duduk lama dalam aircond. Okey, dah lama aku tak update pasal kerja dan kali ni aku terasa untuk berkongsi gambar dan cerita pasal kerja.

Pagi semalam hujan lebat kat sini, maksud aku Bandar Ipoh. Dalam pukul 7 pagi aku dapat call dari bos dan dia minta aku buat liputan pasal banjir di Ipoh. terkejut juga dengar Ipoh banjir tapi dalam hati aku cakap mungkin banjir sikit je. Bila sampai kat lokasi baru aku tau keadaan sebenar. Rasa kesian sangat kat penduduk yang kena ujian kali ni.

Okey, rasanya tak perlu aku cerita panjang-panjang sebab dalam TV, surat khabar pun dah ada cerita pasal banjir ni. cuma nak share gambar dengan pembaca blog ni. :)


DSC_0927
DSC_0948
DSC_0904
DSC_0999
DSC_0077
DSC_0116
DSC_0152
DSC_0099

P/s : dapat banyak panggilan dari kawan-kawan cakap nampak aku dalam berita TV3. haha. :P



9 comments:

Anonymous said...

cantik gila gambar ed :) iy

ed shahir said...

IY : mana ada cantik pun buddy.. biasa ja. thx eh :)

Azizah a.k.a N.a.z said...

Nice pics..
Ipoh banjir?? Dahsyat tu..

noeaina said...

wo, aku suka gambar yg pakcik bwk kucing tu, hihi :D

x sangka cherry park pun banjir :(

Telor Power said...

manjoi banjir sampai paras gini....dasyat gak eh

SAYA BUKAN SAMDOL said...

gila teruk banjir

Greeny said...

pic yg ada kucing tu best shot lah..ohseme:)

anakamal said...

suka tgk gambar org rescue kucing ut,hehe

IMAA MARRIOTTE said...

yang kucing tu, awww :')