Monday, November 22, 2010

urbanscape vs. portrait.

mood : fresh.
location : bedroom + ipoh.
listening : layar impian by ella.
drinking : mineral water.

salam. apa khabar korang semua lepas raya korban nie? perut aku dah buncit sarat dengan daging je. hehe. Alhamdulillah dapat jugak aku balik beraya dengan family kat kedah walaupun sampai kedah pagi raya tu. now aku kat ipoh semula. ini pun aku singgah kejap sebab lepas nie ingat nak gerak ke K.L jap untuk jumpa si kecik izwani zain tu.

okeylah, pagi nie aku just nak update pasal cerita minggu lepas. cerita pasal aku habiskan masa dengan kawan-kawan lepas habis final exam. kami jalan-jalan sekitar pekan ipoh dan shoot je apa yang patut. memang best sebab dah lama tak jalan ramai-ramai macam nie. lagipun tak lama lagi semua akan berpisah dan bawa haluan masing-masing. tetiba rasa sedih pulak. aduhai... so macam biasa, kat sini aku selitkan sedikit foto-foto jalanan. :)


4
6
DSC_4999
2
DSC_5113
1
new
7
5
with tim

p/s : gambar last tu bukan perut aku yang buncit ok.

33 comments:

SweetyMui2 said...

suka tengok! hikhik..a'ah..lepas exam memang wajib keluar ramai2.. :)

ed shahir said...

sweetymui2 : thanks awak.hehe. yeshh wajip.. raya deepavali :P

cik EPAL said...

baju kuning tu comel lah =)

cts said...

nice pic and nice tone colour:)

semaQ said...

pewwiiittt,,,!;p
ske tgk pic yg ed snap,.
sume menjadi je..hehe
yg pling chomel,,gmba ed yg berambut pnjang tu..hahaha!

ed shahir said...

cik epal : hehe.thanks cik epal. :)

cts :thanks cts :)

semaq : thanks ye. hehe. rambut ori tu tau. ekeke. :P

hanisahhamid said...

ed semaken buncit nmpaknya :D

ed shahir said...

hanisah : mana ada weh. :(

vanila said...

comel2

hanisahhamid said...

ececeh ed malumalu. agaga~ sudah terang lagi bersuluh ed kian membuncet. tgh bahagiakan kawanku ni :D

DODOL said...

nice pic!
up date la salu. suke tgk
photo2 yg kamu amek!
peace....!

noorafzan said...

nice view..kat mana tuh..?

ciknamr said...

mak aii.. panjgnye rambottt..
lurus plak tu..
ahahha neway CANTEEKKKK gbr2 ni..
suka3x ^__^

::FAIZ FARISH:: said...

nice pic

iy said...

nice :>
suka nyer tgk gmbar2 ed makin2 cantik....

yangyuyu said...

gambar semua sharp..suka semua

ed shahir said...

thanks kawan semua :)

yangyuyu said...

boleh tau ed pakai lens apa?

amanina said...

incik ed incik ed..
nanak button ang..
hahahahaa..
hadiah besday...

ed shahir said...

yangyuyu : ed pakai kitlens je. :)

amanina : haha. nanti kalau ada lebih aku bagi eh. :)

HafizRahman.com said...

wehh ed..bila masa rambut hang panjag?haha...ehh nadzirul afif pon ada>?

yangyuyu said...

ooh kit lens betul la org kata ilmu fotografi lebih penting dr kamera kan

farah.razali said...

ed guna lens ape ya ? wide ke ? aiseyh jeles tgk ed :DD

ed shahir said...

thanks semua.

farah : ed pakai kitlens je gambar2 kat atas nie.

black_mel said...

ed..tu rambut btul ker?wah...panjang btul..jeles2..

tuan yokai said...

apabila tiada gambar aku maka belum cukup sempurna hang punya post

aYun said...

Salam.. ayun singgah yer... nak tinggal jejak kat shoutbox tetibe kate ip kne ban.. sedey2.. rasenyer baru jer dtg sini... Anw nak ckp Gamno2 kat blog nih sgt cantik!

dyah pinky! said...

wah smart. hee~
like.

saya_arief said...

t'baikk..
:D

Nadzirul Afif Omar said...

ada 1 pon jdiklaahhh

molmolla said...

sentiasa smart beb!! :D

ed shahir said...

thanks kawan-kawan :)

syamimi said...

cantil giler pic...