Sunday, November 7, 2010

conceptual photoshoot | baju kedah.

mood : sleepy + tired.
location : bedroom.
listening to : fikirkan boleh by amuk.
note : study for final exam.

selamat pagi. rasa segar sangat pagi nie. Alhamdulillah. semalam lepas balik dari outing kat taiping aku tak nampak apa dah. nampak bantal je. hehe. entry aku hari nie pasal conceptual photoshoot kat taiping semalam. thanks kepada organizer outing yang sudi invited aku datang. thanks jugak kepada member aku, yarn the artsoul yang sudi support transport. okay, aku malas nak cerita panjang. sebenarnya photoshoot semalam kami buat kat 2 lokasi, taiping lake garden & sungai taman suria.

hari nie aku masukkan dulu gambar conceptual photoshoot kat sungai taman suria sebab aku nak study. esok final exam.


conceptual 1
conceptual

p/s : nantikan entry yang seterusnya okay :)

14 comments:

adamzico said...

great!!! kalau kita tak ketengahkan baju & culture kita.. sapa lagi yang nak kan..! (salute & wink!)

aNis said...

saya sebenarnya tak tahu apa2 pasal photography. tapi saya suka. dan bagi saya, gambar ed mmg cantik . ;)

ed shahir said...

adam : thanks bro. :)

anis : thanks sangat-sangat :)

• Λ τ ♈ и • said...

Thumbs up :)

ed shahir said...

atyn : thanks atyn :)

faisc photography said...

good job.keep it up ed

edaolala said...

nice ! lawa sangat :)

Admin said...

uwahh.. Baju Kedah memang Lawa.. Kita pon orang kedah.. Good Job! Kami dah masukan Blog anda dalam List "Port Lepak"...

saya_arief said...

smart.
:D

ed shahir said...

terima kasih kawan-kawan :)

Fly said...

nice shot ED..teruskan dgn menghasilkan photo2 yg menarik syabas

Miza Yusof said...

eh, ni kak ila kan.
kenal dia ni. hihi
kim salam ke dia eh :)

Emilia Emira said...

wlpn xth pape psl photography..
but really love ur photo..cunnn and cool!!~

ed shahir said...

miza : yup . oo kenal eh. hehe. actually saya tak kenal sgt. baru je kenal masa shoot haritu. Insyaallah :)

emilia : thanks emilia. selalu la datang ye :)