Thursday, October 21, 2010

majlis resepsi | HASSAN + RATNA.

mood : busy.
location : bedroom.
listening to : disaat aku mencintaimu by dadali.
drinking : teh ais.


entry kali nie aku tujukan kepada pasangan mempelai yang sangat sweet nie. hehe. abang hassan dan kak ratna widuri. terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya sebagai official photographer untuk merakamkan saat-saat bahagia anda berdua. semoga anda bedua bahagia hingga ke anak cucu dan akhir hayat. amin ya rabbal alamin..:)

DSC_2615

p/s : sangat sibuk minggu ini. sekian terima kasih.

7 comments:

Rara Nasiha said...

cantek,tak puas sebab sikit je gmbar :)

ciknamr said...

ed semakin maju!!! tahniah.. :D
err? lain2 gbr..?

ed shahir said...

thanks rara & ciknamr. malas nak upload yang lain. sebab sibuk sgt. internet pun tak berapa nak okay. huhu

Farah Sygs said...

gojes....chantek sgt

Gieyana said...

chantekkk..nk tgk lagi leh?hahaha

ed shahir said...

farah & gieyana : thanks ye :)

sikokoyanghampehh said...

comel gilos gambar yg belah kanan 2 sifu.....