Thursday, October 14, 2010

new portrait | wajah tua.

mood : working.
location : bedroom.
listening to : cari jodoh by waliband.
drinking : teh ais.

Aku rasa macam nak menjerit kuat-kuat. serius aku rasa makin hari makin berat bebanan sebagai pelajar. diri sendiri pun dah tak terurus. blog pun jarang update. aku "happy" dengan assignment & project yang tak pernah habis nie. okay, cukup sampai sini luahan perasaan aku.

Berbalik kepada tajuk entry kat atas, harini aku nak share dengan korang semua portrait terbaru. cuma kali nie ada sedikit kelainan iaitu portrait wajah seorang tua. bila aku tengok gambar nie, aku dapat rasa sesuatu. wajah pakcik tua nie seolah-olah menggambarkan ketabahan dalam meniti liku-liku hidup. dan aku rasa tenang bila tengok wajah pakcik nie. rasa macam semangat. so korang boleh la tafsirkan gambar nie mengikut kata hati masing-masing. - ed shahir -

HD

p/s : sambung buat kerja yang masih terbengkalai. sekian, terima kasih.

14 comments:

arakimora said...

xpew2..pas abes siap projek n asigment kan boleh bergembira..
so buat bg abes yer keje tuh..

ed shahir said...

arakimora : tu la adik. harap2 macam tu la. :)

Wiwin said...

terbaek potrait ni..

ed shahir said...

wiwin : portrait biasa je cik wiwin. anyway thanks ye :)

aq islam said...

wahh.. cun gile pic ni.. well done kawannn...

ed shahir said...

aq islam : thanks ye :)

Gieyana said...

perghhh cantik!!...terror ar Ed edit..:)

mr.zoul - mrs.zoul + baby zara said...

wah smart...pakai kamera aper??
n tak nak buat kursus photografy kat kl ker..?

SweetyMui2 said...

HD!!!..senyum je bila tengok muka pakcik nie :)

ed shahir said...

thanks kawan2 :)

saiful said...

mmg cantik! marvelous!

ed shahir said...

thanks semua :)

Ratna Widuri said...

udah glamer pakcik leman ni.. boleh ganti pakcik mcm2 ada...

ed shahir said...

ratna : hehe