Monday, October 18, 2010

ed shahir diwawancara oleh media.

mood : busy.
location : bedroom.
listening to : sinar FM.
drinking : teh panas.

salam pagi isnin kawan-kawan. sebenarnya entry nie aku nak publish haritu lagi tapi macam biasa la. tak berkesempatan kan. harinie baru ada masa dan mood nak update. cerita aku hari ini tentang wawancara aku bersama wartawan sinar harian. Alhamdulillah syukur kepada tuhan sebab bagi aku peluang nie. aku sedar tak semua orang dapat peluang macam nie. aku pun tak pernah jangka semua nie. hehe. macam terkejut bila ada wartawan yang suka dengan hasil kerja aku dan mintak nak wawancara aku untuk buat artikel mengenai fotografi.

Alhamdulillah, aku macam nak menangis bila tengok cerita pasal aku terpampang kat surat khabar pagi jumaat baru-baru nie. rasa terharu sangat. aku ingatkan cerita tu cuma sikit tapi satu ruangan penuh. apapun, aku berterima kasih kepada wakil dari sinar harian encik rosli mansor sebab sudi wawancara aku yang tak seberapa nie. terima kasih jugak kepada pengikut setia blog nie yang selalu bagi komen membina. tak lupa jugak kepada family aku yang tak jemu-jemu bagi sokongan dari segi kewangan dan moral serta si kecik kesayangan aku IZWANI ZAIN yang selalu menyokong dari belakang. thanks sayang sebab memahami kerjaya dan minat nie. kawan-kawan dan pensyarah jugak yang selama nie banyak bagi nasihat berguna. thanks semua. doakan aku berjaya ye. Insyaallah.

kat bawah nie aku masukkan keratan akhbar sinar harian bertarikh 15 oktober 2010 bahagian wawancara. :)


DSC_3335

p/s : kita adalah apa yang kita fikirkan. keyakinan adalah aset terpenting - ed shahir -

25 comments:

boysebol said...

congrats ed .

ed shahir said...

boysebol : thanks bro :)

Qarl said...

walaweyh

wish u have a bright future dude!

adwafarahin said...

terbaikk!
tahniah yer..senang2 bole tunjuk ajar kan yer! =)

Useriez said...

cayalah ed!

SweetyMui2 said...

wahhhh2..dah jadi cam artis dah..hikhik.congrats!

wanzie said...

Steady bro!! Semakin berjaya nampak nya...Congrates...

makdara TERdiva said...

wah! tahniah dik..semoga cita2 & impian seiring :)

black_mel said...

cayalah ko ed...naper x bgtau nama aku masa wawancara tu...fames sikit aku lps ni..hehe...

HaFizRahMaN.com said...

ed..aku buat entry kat hang satu..

http://hazrilhafiz.blogspot.com/2010/10/tahniahedsyahir-photography-masuk-sinar.html

HaFizRahMaN.com said...

terbaik la ed....

Solihin Zubir said...

pergghhh.. tahniah2.. dh feymes..

ed shahir said...

terima kasih kawan2 semua :)

ciknamr said...

tahniah2!!! ed mmg hebat lah!!! :D

alanamir said...

tahniah kerana berjaya masuk dalam newspaper..keep it up bro.

inDah iNdrIana said...

tahniah ed.. teruskn berjaya.. betul kn kata2 sy dulu?? anda mampu pergi jauh.. dgn hasil ttp peluh anda sendiri..

dayangredzuan said...

wow..caya la bro

: antibiotic : said...

tahniah ed :) best kot :)

ed shahir said...

thanks kawan-kawan :)

Daddy Cool said...

Wahhh..hebatnyer Ed, dah jadi cam artis terkenal dah...

Tahniah! Keep up the good work!

Daddy mintak izin tukar link yer, leh balajar dari yang otai!

http://daddy-amatur.blogspot.com

amex said...

ed lu mmg best...nnti nk outing skali leh?...huhu

*cimOt* said...

halamak!!!sudah masuk paper tuh...

ed shahir said...

thanks thanks. hee :)

Anem arnamee said...

Salam.

wah!nak jugak jadi mcm ed:)

ed shahir said...

anem : boleh je.. :)