Wednesday, November 10, 2010

potrait | girl & nature.

mood : studying + online.
location : bedroom.
listening to : sinar FM.

okay, hari nie aku nak sambung pasal entry outing taiping yang lepas. dalam entry yang lepas aku ada cakap pasal nak update pasal photoshoot kat lokasi ke-2 pulak kan. lokasi ni kat taiping lake garden. ala, tempat paling famous nak lepak-lepak kat taiping kalau tak silap aku la.

photoshoot nie bertemakan santai & hijau. model pun pakainnya santai je. aku rasa photoshoot macam nie sesuai untuk family photoshoot & group photo. tambahan pulak sekarang kan musim konvokesyen. dalam gambar-gambar di bawah memang tak guna speedlite sebagai lighting. sekadar available light yang ada.

terima kasih kepada geng taiping dan talent yang terlibat.:)


1
g 1
g 2

p/s : nak sambung study tapi mengantuk pulak. okay, tido dulu.

25 comments:

Ed Zahid said...

aha. comel nye.........ko edit. hehe :P

ed shahir said...

ed zahid : hehe. model nie memang comel pun :)

::FAIZ FARISH:: said...

comel la....

Anonymous said...

lg comel Izwani Zain :)

akulensa said...

gila la comel..editing pn comel gak..hehehe :D

ed shahir said...

thanks kawan2 di atas komen anda :)

AM SYA said...

cntekla gmb ni~

akak suke!

panggil ape eh blur2 blakang tuh??bokeh kn??

camera kunin tuh pon cute!

Useriez said...

great ed!

Faiz Tapit said...

stim ah tgk awek tu!
harharhar

Rosli Arof / Foto Republic said...

wah, cantik gambo potret ko skrng...
tahniah bro...

wanzie said...

Cute..semakin hebat gambar2 ni..

saya_arief said...

cun.
;D

haiqal afiq said...

nice one bro.

ed shahir said...

terima kasih semua :)

Amateur said...

So Pretty

auny ngehngeh :D said...

tabik arr kat mung ! hebat ! :D suke2

ahsfantasy24 said...

wah...!
comelny..!

lame ngat xjnguk cni,
hehe, dtg kmbali..!
^^<

ADMAL said...

wohooo...lomo sape tu??

ed shahir said...

thanks all :)

admal : lomo member aku kat taiping. banyak kot lomo dia :)

ChiKeDees said...

mantoops...model tuw sapa? aweks kot

Rara Nasiha said...

kalau tak silap, pernah nampak dekat belakang kolej unikop, area gombak jugak. tengah beli nasi bungkus waktu tu.

Rara Nasiha said...

tegur? heee. not sure la betul ke tak orgnya. kalau salah, malu je. :)



P/s: sory tpakse komen sini. kenapa ntah kat shoutbox tak boleh komen.

Clara Emily Cancer said...

selamat malam. nak drop msj kat chatbox. tp cam something wrong.
suke blog u.
nice pic.
(:

HonEyBuNNy said...

kiut miut awek neh...ed bgon2 stdy....hehhe..layan suria FM...suria cinta..hehe

Myra Arshad (: said...

alahai. semua nya stok model ed cun2. hehe