Thursday, March 11, 2010

cerita hari ini | kawan OH kawan..

HARI : KHAMIS
LOKASI : KPTM KCI
TARIKH : 11 MARCH 2010
MOOD : SANGAT SERONOK..HEHE


Agak lama jugak kan aku tak update blog yang dah bersawang nie…huhu…kadang-kadang rasa teringin jugak nak update bila ada readers yang bertanya.”ed,bila nak update gambar-gambar baru?”..thanks tau kepada korang yang setia dengan blog nie…hehehe..nak kena cium tak? Ahaha…actually banyak sangat benda yang aku nak cerita…gambar pun banyak yang nak diUpload…hmmm…tapi tak kesampaian bila sibuk sangat dengan project & assignment…maklum la,aku nie student lagi…huhu..tambahan pulak,baru-baru nie internet umah sewa aku kena potong..lagi la takda masa nak update & jenguk blog-blog korang..sori ye…huhu…

Okey lah,malas nak buat ayat skema panjang-panjang..dah macam orang tak larat nak hidup bak kata mak aku..ahahaha…sekarang nie aku agak free,so leh la aku update cerita pasal aku hari nie..hehe…aku pun tak tau kenapa hari nie aku sangat cergas,dan semangat…hehe..kebetulan aku bawak pulak kamera aku sekali pi kolej…shoot sakan la aku…start dari pagi sampai la ke petang aku tak rasa letih langsung..di tambah pulak dengan kawan-kawan yang agak sekepala ( gila kamera la tu ) ..ahaha…serius aku sangat happy hari nie..rasa hilang segala stress dalam kepala hotak nie….

kalau korang nak tau, pagi tadi aku ada quiz…abis je quiz terus aku ajak kawan-kawan melepak sakan kat warung yang agak dekat la dengan kolej ..hehehe…aku tak lepaskan peluang snap gambar-gambar dorang nie..rugi la kan kalau tak snap..mood aku pulak happy je hari nie..hehe..apapun korang layan la dulu gambar-gambar kat bawah nie ok..:)


awe,rizal,bob dan aeron
DSC_8916
DSC_8915

Habis je lepak kat warung tu,kami pun gerak la balik ke kolej sebab ada kelas lagi kul 12.30..hehehe..kelas IMA...pensyarahnye miss azizah..hari nie kami cuma kena present mini project je..so aku pun tak bawak buku..ahaha..abis je kelas,tetiba mulut aku bertanya."miss,lepas nie miss ada kelas tak?kalau takde jom pi penthouse..kita bergambar..hehe".Macam tak caya je miss follow aku dengan budak-budak kelas pi penthouse..ahahahaha...cool la miss..yang lelaki just aku dengan syam je..teeetttttt!!!...rehat dulu sambil layan gambar-gambar nie ok..hehe..pensyarah aku yang pakai baju & tudung hijau tu ye :)

DSC_9000
DSC_9007
DSC_9010
DSC_9028

Then abis je bergambar aku pun turun la kat lobi bawah tu...terjumpa pulak dengan member yang lain..ahahaha..apa lagi..sambung bergambar la...ahahaha...tengok nie :)

myfriends

hehehe....badan pun dah rasa letih..busuk masam..hahaha..sakan kami bergambar..best sangat..terima kasih kawan-kawan...korang buat aku semangat nak belajar...aku tak akan lupa kenangan kita nie sampai bila-bila..korang pun jangan la lupakan si ED yang nakal nie ye..huhuhu....

selfpotrait of ED

ok lah korang...aku pun dah letih merepek nie..hehehe..insyaallah ada masa nanti aku update lagi ok..so selalu la jenguk sini ye..hehe...ed nak out dulu..bubye semua :)

P/S : COMOT...HEHEHE :)

55 comments:

Fiqah said...

alalala..tomey lah dia..cute mute adik ni,hehehehe..

Fiqah said...

alala..tomey lah dia..cute mute lah adik ni,hehehehe...=)

eD's photography said...

fiqah : ahahaha....adik mana eh? ngee...maceh fiqah

fik-autoz said...

yeah dah lama aku tggu ntry dr ko bro,rndu gler..

manis je muka miss tudung hijau tu ek..

tkah. said...

oh comey.
(:

eD's photography said...

fik : ahaha...thx bro..baru ada masa...ehem2..hehehe..manis giler..ngee

tkah. : sape comey tkah? hehehe

makdara terdiva said...

pasni bole la shoot gambo anak2 akak..kite wat kat sawah padi..ok tak ED???

eD's photography said...

makdara terdiva : insyaallah akak..hehehe....area kedah ke..

zan-xray said...

Wajah-wajah ceria di hari raya :-)
tragis nya baca ayat internet kena potong. Patut la lama tak bersiaran. Sekarang dah ok la ni.

tia said...

cantik..ktpun gila gambar..
bestnya..

eD's photography said...

zan : ahaha...jahat perkataan tragis itu...skg nie curi wifi umah jiran.ahaha..sape suh xpakai password..:P

tia : hehe..maceh tia..yeke..:P

liyanaKim said...

lecturer sporting seyh. kute kute!

pelangi_yana said...

comey la ur lecture..
hahha
>,<

guest69 said...

ed x mandi ke g kolej? hahahah~!!!

nashim said...

smart plak bob
:))

misslavenderaida said...

sesungguhnya gmbr2 ni cantek gler..
hahahha..
ayat skema plus sewel.hehe..
pandai r ed shoot..
owg xcantek pn nampak cantek kot.
hehehe...
nant amek gmbr sy lak ye..:)
hahahhahahahhaha..

[z@ck] said...

asal ko cute sgt ed..
jeles ak.

eD's photography said...

liyanakim : hehehe.tu la..cool giler miss tu..ahaha..thx yana...lect je ke cute? hehehe

pelangi_yana : hehehe...ala..nape lect je comel nie..waaaa

eD's photography said...

guest69: haishhh!!! mandi la..hehehe..tapi dah style rambut camtu..ngeee

nashim : hehehe..tu la..ada kisah sebaliknye tu..ahaha

angkasa said...

muka licin
jeles2

eD's photography said...

misslavenderaida : ahaha..tudia aih..melambung2.ngee..thx ye..xda la..ed shoot besa je..dorang yang comel..ahaha..:P
insyaallah..:) datang ipoh bagitau la..:)

zack : haaaaa? ehehe..malu aku zack..hehe..xde la..aku biasa je..xnampak ke aku comot tu? berserabai je..neway,thx ye zack..ko buat aku tersenyum..ahaha

jajan said...

huhu.. bergaya sungguh ke kelas.. itu pon ade presentation..huhu

ehemm..hemm.. miss berbaju hijau tu orng mane ed..?? ehemm..hemm..

btw, pic nice..

eD's photography said...

angkasa : ahahaha..haaa ni pakai krim tau..xde jual kat malaysia..ahahaha
:P

jajan : nak wat camne bro..huu..kena pakai skema camni.huhuhu..thx ye..hehe..
ehem2..dia orang pokok sena kedah..dekat je ngan umah aku..ahahaha...
thx bro

::FAIZ FARISH:: said...

Semat seh rambut kau...

eD's photography said...

faiz farish : hahahaha..serabai je bro..neway,thx ye..:)

Gadis said...

ed, bla nk snap pic nurul plak ni.
haiiih gmbr segak ehh.
jeles jeles.
hehehehe

eD's photography said...

gadis : hehehe..nurul tu sibuk je..:P
alahai..besa ja nurul.hehe..
:P
nanti kita shoot sama2 ok.:P

• Λ τ ♈ и • said...

ED : dalam2 banyak bunga tuh , takan ed tak borkonan? HAHHA :) CANTIK GMBA , well done ,

eD's photography said...

atyn : hehehehe....ada plak tanya camtu atyn nie..ahaha...thx atyn..:P

wanzie said...

manis sangat pensyarah awak atu..hehehe

NICE PICture bro..

eD's photography said...

wanzie : hehe..thx wan :)

misslavenderaida said...

beres2....hehe..
xsabar nk p ipoh ni.
nk amek gmbr...hahaha..

booked ed msa i kawen je la ek.
hehehe

eD's photography said...

misslavenderaida : ahahaha...
tudia aih..insyaallah ye :)

Fiqah said...

kamoo lew adik..huhu..same2...=)

eD's photography said...

fiqah : ahahaha...maceh2..malu dah nie..hehehe..:P

Omaw Rozduan said...

kewlll

eD's photography said...

omaw : thx weh..heheehe

AkU said...

tudung hijau..baju hijau..waaaaaaaahhhh^^

eD's photography said...

aku : yee..kenapakah? ahahaha..:P

Syima Boyd said...

takmo comolot...huhuhu

adiwarnatasya said...

Owahhh posing yg cute tu Ed:)...
Ed rini birthday jue:)
Terasa dah tua dgn umur baru huhuhhh:)

eD's photography said...

syima boyd ; ahaha..nape xmau? huhuhu

adiwatnatasya : hehe...yeke...maceh jue..yeke? wahh...hepi besday jue..moga panjang umo,murah rezeki & comel selalu..hahaha

lassiegewdix said...

yuu ni comei gak ea . :P

AkU said...

nak no phone dier..hehhe..
opss..ke ko dah tackle dier dlu??
ish..ish..
hehehe..

eD's photography said...

lassiegewdix : ahaha.mana ada la lassie..neway thx ye :)

aku : ahahaha....haishh..mana la layak aku nak tackle lecturer

cik selamah kundang said...

best2

HonEyBuNNy said...

wahhhh..npk muka ed happy sgt2 tu...hehhehe

eD's photography said...

cik selamah : hehe..maceh cik selamah

honeybunny : ngee..thx ila..hehehe

AkU said...

erk~~
xpe la..aku undurkan hasrat murni ini..=-=

eD's photography said...

aku : ahaha.....ayat pasrah tu..:P

Ja a B r a i n s t o r m said...

heh ed, nampaknya aku pengikut ko ke 500.. hehe..

gambar2 ko tangkap lawa dowh..

:)

barangkali satu hari kau boleh ajar aku sumthin.. ;)

hans said...

kau datang mengaji dengan aku la...
leh aku ada dalam gambar tu sekali
hahaha

eD's photography said...

jaabrainstorm : yeke..hehehe...tq bro.. insyaallah bro...xde hal la..:)

hans : ahahaha..ko la dtg ngaji dengan aku..:P thx bro

eyriqazz said...

sangat cantik gambar itu..ni yang buat teruja nak beli dslr ni

eD's photography said...

eyriqazz : thx ye.hehe..beli la..leh shoot2 :P