Saturday, March 27, 2010

sepetang bersama omaw rozduan | ilham yahaya

semalam tengah tak tau nak buat apa,badan pun still lemah lagi tetiba je omaw ajak pi jalan-jalan kat ipoh..hehe..awalnye aku malas nak pi sebab takde sen..last-last aku pi jugak sebab aku nak lupakan kesedihan dan kekusutan yang aku hadapi sekarang..serius best..hehe..sham pun join jugak..kami pi naik moto je.save kan..:)..Lama gila aku tak merempit kat ipoh nie..ahaha..1st kami gerak pi medan kid then kami pi stesen KTM ipoh..:) tapi pastu hujan..huhu..so ini je gambar-gambar yang ada..enjoy ok..kat facebook pun aku masukkan :)

1 copy
5
6
7
3

nota : terima kasih kepada omaw rozduan & sham..:)

30 comments:

eqbalzack said...

cantek bro! hehe

eD's photography said...

eqbalzack ; thx bro.hehe..biasa je

pelangi_yana said...

ed ligan xjd..
hahhah
mka xgarang mcm yg atas..
hahahahaa

eD's photography said...

pelangi yana : ahaha..tau xpa..hehehe..nak tergelak la..x drama langsung :P

fik-autoz said...

cntik pic bro..hehe

xde ke pic ed rempit?heh3

eD's photography said...

fik : thx bro.hehe..xde la..kalau masukkan kang ko gelak x behenti lak..:P

Omaw Rozduan said...

cun!!

Faridism said...

gambar ni kat mane ed? :) best giler. jom nanti biler2 kite hangout skali

fiD said...

seriuz! cantek... kan bes dapat camera mahal camtu, hoho

::FAIZ FARISH:: said...

suka tgk gambar 1 ngan 4.... hahaha. Sbb gmbr 1 tu cam ketua kongsi gelap yg ganas. pastu gmbr 4, ketua kongsi gelap kejar mangsa...tapi kene buang senyum kluar gigi tu la, baru nmpk lebih real... hahaha

angkasa said...

wuahhh cntik suma gmbaq2
:)

silentshutter said...

huhu..semat2 la gmbr ekau,haha..gudluck bro

yaya. said...

trbaek ed!
:D

eD's photography said...

omaw : hehe..thx syg!

faridism : hehe..ni kat ktm ipoh..belakang tu...ok2..xda hal la bro..hehe..thx ye..

eD's photography said...

fid : thx bro..xde la mahal pun..cikai2 je..huhu..:)

faiz farish ; hehe..yeke..thx bro..tu la,gambar no 4 awalnye nak serius tapi tergelak..ahahaha..

eD's photography said...

angkasa : hehe..thx adik angkasa :)

silentshutter : thx a lot bro..gudluck too:)

eD's photography said...

yaya : thx yaya! :)

Emora Valeria said...

semart la ed!

eD's photography said...

emora valeria : hehe..thx emora

nashim said...

gengster
:)

E.d.Y said...

nice one..tp muka tak cukup ganas..hehe

eD's photography said...

nashim ; ahahaha...:P

edy : ngee..tau xpe..:P

cik selamah kundang said...

semat..sharp tuh.jeleslah.fresh ka edit tone sikit??

eD's photography said...

cik selamah kundang : hehe..thx cik selamah..edit jugak sikit :)

AkU said...

abg ed oii..hg mcm nak balasah org ja kat 1st pic tu..ish..bahaya nih...

eD's photography said...

aku : ahahahaha..:P

@TeN@BeLL@ said...

smart bergambar. nice.

eD's photography said...

atenabella : thx ye

bellar0ssa said...

gambar2 ni sgt2 menarik.errr suka2.

eD's photography said...

bellarossa : thx ye.:)