Tuesday, September 8, 2009

shopping oh shopping

hari nie macam malas je nak p kelas...hehe...but memandangkan dah 6 keping surat amaran dah sampai kat mydaddy, so terpaksa la aku p jugak...huhu...ermmmm macam kucing nak beranak je aku dalam kelas...hehe..last2 abis jugak kelas...yihaaa....so aku ngan apex,rizal & ijat gerak la ke car wash untuk basuh keta vintage aku tuh...hehe.....ni kira dah malas nak basuh sendiri la nie..haha..lagipon kotor teruk sebab kena tepung masa sambut besday omaw 2 malam lepas..hehe...ok2...lepas je basuh keta,kami pon gerak la ke jusco...cadang tu nak jalan2 je sementara tunggu bazar ramadhan buke...hehe...last2 kami bershopping.tp aku x beli untuk aku...but untuk someone..hehe..sape org tu biarlah rahsia..haha..alhamdulillah, hepi jugak la aku harini...ade mood jugak sikit..hehehe..thx to apex,rizal & ijat...ermmm sekian saja citer aku kali nie..taip panjang2 pun buat korang boring je kan...huhu..lagipon aku ade discussion subjek digital animation nie..huhu...ok la korg...gudnite...bubye..

Photobucket

shopping after class di bulan posa...haha


9 comments:

Fly said...

salam melawat sahabat 2 di pagi hari, wah dah shoping ye, mesti gempak pakaian 2 raya yang dibeli tu ye :)

eD love photographY said...

fly : thx bro..hehehe..ish xde la..belikan untuk sumone je..hehe

aleh said...

shoping sakan...bio pape asel beraya

eD love photographY said...

aleh ; betul tu bro..hahaha...pastu makan megi kan.. :P

Lala said...

beli ape je kat sane????

inDah iNdrIana said...

lyn padini gak ex.. bgs2

eD love photographY said...

lala : beli baju je...but untuk sumone..hehe.

indah indrlana : layan time duit ade je..hahaha

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

adus...shoppIng yer dude..
ShoppIng RAya l Ani..
Hikih..BoleH tumpang 4 KAki..

eD love photographY said...

riyseslady : eheee....boleh2...
jom..
hehehehe..
anda jauh la