Sunday, September 13, 2009

dugaan di bulan puasa

sedih sangat.....keta oldskull aku eksiden....tp bukan aku yang gune time tu..housemate aku yang pakai...aku x beli tiket pun sebab nak balik ngan keta...tp last2 jd macam nie...hmmm...kusut sangat...dh la skg aku tengah exam...tp xpe la..nak wat camne kan..benda nak jd...maybe tu dugaan untuk aku..aku xnak masukkan pic sebab nanti aku lg sedih...
tu je luahan hati aku untuk malam nie...xtau nak citer camne serabutnye skg..walaupun keta tu keta lama..buruk..tp aku syg sangat...sebab jrg dier wat perangai...yaallah..ampunkanlah dosa hambamu ini.huhu..alhamdulillah xde yang cedera teruk..just ijat & kimi yang terkena kaca sebab cermin pecah..

to kawan-kawan especially RAZAK : even aku sedih,aku x salahkan korang...nak wat camne kan..lepas raya nie kiter sama2 la baiki keta tu ok...yang penting korang xde pape...keta boleh baiki or beli len..but nyawa xleh...syukurla...:)..
benda nak jd..bukan salah korang ok...just terima dengan tenang...chill...

satu lagi perkara yang buat aku sedih sebab seorang housemate kami iaitu razak da benti kolej..razak seorang kawan yang baik...hurmm rasa sangat kehilangan dier dalam umah nie..razak,kat mana pun ko,jaga diri baik2..jangan makan banyak sangat ok...hehe..senang2 datang la ipoh melawat kami..kalau p kedah contact la aku ok....

korang leh baca blog razak..klik je link kat bawah ni ye..:
http://dairi-razak.blogspot.com/


6 comments:

Abdul Razak said...

hehe...
makan itu best...
wah...malu la wei.siap promote blog lagi...
iseh2...hahaha

eD love photographY said...

razak : xpe razak....demi member...aku syg sangat kat ko razak..huhu

hans said...

ko kedah ke perak bro>?
wah,tu raya ko balik umah dgn apa?
bas?
bas tambahan la kan?
sedikit simpati pada ko

eD love photographY said...

hans : aku kedah..huhu...mana ada tiket da bro....hurmm..sedih dowh...xpe la..
thx ye

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

huhu...rileks jer Bro..
Mane tau lepas raya..
Poket Dah kencang kan..
hihkhihk...
Salam Aidilfitri...NAik bus Jer la..erm..Ada Ke tickEt?
opss..Sory...

akulensa said...

selamat beraya..