Thursday, September 10, 2009

mereka di sampingku | 09.09.09

morning2...hehehe...mata nie xleh lelap lak...huhu...so update la blog sikit kan...hehe..ok...cerita hari nie pasal outing ngan classmate aku...but semua lelaki...pompuan xleh join..hahaha...sebabnye classmate aku sume gila2...aku je baik...hehe....best giler hari nie....kul 6 td dorg kejut aku yang tengah sedap tido sebab keletihan kerana seharian memerah otak dan menadah telinga di kolej...hahahaha...skema je ayat..dorang nak ajak aku berbuka posa..ahaks...pastu aku pon bersiap la sebab member yang lain dah tunggu...budak kecik xpe lambat sikit pon..hehe..then kami pon gerak la ke medan gopeng...pian cakap ada 1 tempat yang best kalau nak berbuka..kami pon rojer je la..huhu...sampai je terus order..pening jugak la kakak yang amik order tu..macam2 kerenah..last2 kami pilih pakej ramadhan je...puas giler makan..sedap lak tu...haha...harga pun xla mahal...14 org makan td rm202 je...yang bestnye..dapat diskaun lak tu...jd rm190 je..yeahh!!..thx to tokey restoran tu..hehe..moga allah murahkan rezeki kamu...amin...nak tau pas makan kami p mana lak?jeng..jeng..jeng.....
kami bantai p karaoke lak...hahahaha..nie semua rancangan bob..kalau ayah aku tau x p terawih tp p karaoke mau kena dengar ceramah online 2 hari aku...huhu...nk wat camna kan..anak muda la katakan..hehe....abis je karaoke mula la budak2 nie menggila..kebetulan aku bawak plak kamera aku...paham2 je la..malas la nak citer..tengok la photo2 hitam putih kat bawah nie ok..:P

hahaha.....memang best la...bila semua da letih,kami pun gerak la ke pesanjung..minum jap pastu gerak balik...ehehe...letih jugak la...tp hepi sangat...thx semua kawan2....eh,aku nak p bersahur lak nie...sekian citer aku ok..hehe...bubye..selamat berpuasa..slm..:)

12 comments:

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

Sweet La dude...
Jeles ME...

eD love photographY said...

riyeslady ; sape sweet?sy kah?ahahaha...
thx ye..hehe..

meh la sini...
kiter berbuka sekali

silentshutter said...

salam bro,haha..nice shoot, pic last skali yg pakat2 duk tadah tgn tu mmg style abis,haha..

eD love photographY said...

silentshutter : salam bro...yeke..hehe...thx ye...gila2 je tu

aizul said...

hye hencek shahir..nice blog ya!!! do 'mencemar duli' at my blog juga! huhu

http://aizulmarcello.blogspot.com

-aizul marcello -

eD love photographY said...

aizul : hye2...thx aizul..ok..beta akan mencemar duli jugak...hehe

suffian.othman said...

hahhaha..happening gila ni..

eD love photographY said...

yeah!!

angkasa said...

wuaah best best!
oklaa hrga tera tu kn :)

eD love photographY said...

angkasa : ye2...hehehe....
ok la jugak...x la mahal sangat kan..makanan pun sedap..
thx angkasa

Munira Kirana said...

meriahnye budak2 nie...
jgn gaduh2 tau =)

eD love photographY said...

munira kirana : hehehe..baiklah cikgu...haha