Friday, February 11, 2011

sukan polo.

mood : working
location : office.
drinking : nescafe
listening to : di mana kan ku cari ganti by p.ramlee

hye all. semua sihat ke? dah lama aku tak berblogging disebabkan sibuk dengan tugasan sebagai photojournalist. Alhamdulillah, kerja setakat ini lancar je walaupun kadang-kadang cabaran yang datang tu agak berat. takpe, orang cakap itu asam garam dalam hidup kan. yang penting kita buat kerja kita dengan baik kan. hehe.

sebenarnye aku update nie pun sebab nak "hidupkan" blog yang dah lama mati dan menyepi nie. kadang-kadang teringin nak update tapi masa tak mengizinkan. dunia kerja sekarang tak sama macam dunia belajar dulu. waktu kerja aku sekarang selalu tak menentu. kadangkala sampai lewat malam kena attend event. masa dengan orang tersayang pun dah macam sangat terbatas. jarang untuk ada masa bersama dengan kawan-kawan dan si dia. tapi aku bersyukur sebab semuanya memahami tugas dan tanggungjawab aku sekarang.

okeylah, aku malas nak berceloteh panjang-panjang. Insyaallah kalau ada masa terluang nanti aku cuba update lagi dan kongsi dengan korang gambar-gambar terbaru. untuk hari ini aku just nak kongsi gambar sukan polo yang baru semalam aku shoot kat iskandar polo club. gambar mungkin nampak biasa tapi sebenarnya sangat susah nak capture sebab melibatkan pergerakan dan bukan objek statik. apa yang paling penting gambar tu jelas dan ada moment. gambar-gambar nie aku shoot guna lens 70-300mm. so enjoy ok :)


polo 2
polo 3
polo 1
polo 4

all copyright reserved by ed shahir.

10 comments:

Nur Muhammad Nur Iskandar said...

lawa. best gak tgk game poli

Intan said...

Salam Ed :)

Lama tak jenguk sini...dah baru rupa layout ur blog ni. Nice and simple...suka header tu.

Arissa kim salam kat Uncle Ed...dia kata nanti jgn lupa ye dtg wedding Arissa sambil snap2 picca :D

::FAIZ FARISH:: said...

Nice Picture

yangyuyu said...

selalu tunggu update by ed:)

gambar yg no 3 tu macam ed la hihi

ed shahir said...

nur : thanks bro :)

intan : hehe. thanks mama arissa. salam arissa. Insyaallah..:)

faiz : thanks bro :)

ed shahir said...

yangyuyu : kalau ed, bukan ed yang pukul bola. kuda pulak yang main. haha

Fly said...

good shot ED... nicely moment.. :)

red said...

selamat menulis blog kembali si budak kecik ed... hehehe

ed shahir said...

fly : thanks bro. hehe.

red : hehe. thanks sir :)

Sue said...

wow .. !! kuda tu cam terapung lor .. :D sgt cantek ...