Tuesday, January 25, 2011

portrait of MIYA.

mood : tired.
location : ipoh echo office.
listening to : sama rasa by tan sri sm salim.
drinking : hot tea.

morning my readers. Alhamdulillah, pagi nie aku sampai office keja tak banyak so boleh la aku update blog nie kejap. kali nie aku nak kongsi dengan korang semua pasal portrait. dah lama aku tak bermain dengan portrait. jiwa aku memang sangat sukakan gambar portrait dan bagi aku itu satu kepuasan. aku pun bukan pandai sangat tapi apa yang aku faham, portrait nie dapat menggambarkan perasaan melalui wajah. contohnya bila kita tengok gambar seseorang, kita dapat tahu yang dia sedang gembira, sedih, sengsara & banyak lagi lah.

okey, aku malas nak taip panjang pagi nie. kat sini aku kongsi dengan korang semua 1 gambar yang boleh dikategorikan sebagai portrait. gambar nie aku shoot 2 hari yang lepas. terima kasih.


miya-in-action

all copyright reserved by ed shahir

16 comments:

Khairul Azkar said...

ada feel.nice.

ed shahir said...

KA : thanks bro. gambar biasa je ;)

::FAIZ FARISH:: said...

Licin gila muka dia

lassiegewdix said...

semakin cantek kamu snap :)

ed shahir said...

faiz : muka bersih nie :)

lassie : thanks lassie :)

Anip™ said...

dah macam princess daaa...

Farid Haron said...

nicely done bro :)

ed shahir said...

thanks anip & farid haron :)

hans said...

Cantik

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

CikelitDundun said...

perghhhh~~

safwanmahzin said...

hasil dari kamera yang baik punyaaa...=)

Fika Rozaidi said...

memang cantik la gambar ni.. great job!

akulensa said...

bila aku dpt bguru ngan hang ni ed..:D

ed shahir said...

terima kasih kawan- kawan semua :)

black_mel said...

bibir tu edit ker bibir ori?comel giler bibir dia...

ed shahir said...

tu bibir ori bro :)