Saturday, January 8, 2011

new year at broga hill.

mood : hungry.
location : bedroom taman cempaka.
listening to : only girl in the world by rihanna.
drinking : mineral water.

Assalamualaikum semua kawan-kawan. lama aku tak update blog disebabkan sibuk dengan tugas-tugas harian. ( statement poyo nie ) HAHA. korang macam mana di tahun baru nie? harap semuanya berada dalam keadaan sihat sejahtera yaa. hehe :)

aku just nak update pasal aktiviti tahun baru aku. nasib baik rasa nak update jugak harinie. kalau tak, jadi pekasam la nampaknya entry nie. hehe. okey, aktiviti aku masa 01.01.2011 ialah memanjat bukit broga kat semenyih tu haaa. Alhamdulillah, masuk nie kira dah kali ke-2 aku tawan bukit nie. ( bajet macam naik everest kan ) . HAHA. kami start mendaki pukul 6 pagi dan kalau tak silap aku dalam sejam dah sampai puncak.

semua nie idea 2 orang pensyarah aku, miss intan & miss afizah. mengidam apa ntah tiba-tiba nak panjat broga hill. hehe. apapun thanks a lot miss intan & miss afizah sudi ajak & support hotel. Insyaallah ada masa nanti kita panjat bukit lain pulak. untuk korang, kat bawah nie aku ada shared sedikit gambar masa kat atas broga tu. :)


DSC_6868
DSC_6916
intan
DSC_6881
DSC_6853
Untitled-2

p/s : aku nie tak boleh tengok lalang. boleh jadi gila tau. minat sangat :)

20 comments:

KizZ said...

Cantiknyaa gamborr!!!

Jom sini,
Lepas Gian OH

Gieyana said...

x aciiii...bknnya dh pegi ker ritu??

Jom g Jitra lak rini!hihihi

SyoknyaDownload said...

Wow..Nice Shot..Landscape menarik..
pertama kali tengok gambar ingat kat indonesia..laaa..semenyih rupanya..aq pun dari dulu sker gambar background lalang.tapi sana mcm gandum dah lalang dia.huhu..nanti aq nak pegi sana la.
Softwares Edit Photo/Tutorial/Magazines foto antarabangsa Free Disini
klik jugak di kategory e-book dan magazine .ada byk situ gak.

SyoknyaDownload said...

tengah google map broga hill :)

ed shahir said...

kizz : thanks bro.

gieyana : hehe. ed kat ipoh la kak gie oi.nanti lah kita pi tasik .hehe..

syoknyadownload : thanks a lot bro :)

::FAIZ FARISH:: said...

nice nice... i like

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

smart gila..

ed shahir said...

thanks faiz & cik yuki :)

black_mel said...

tengok lalang pun leh jadi gila?hehe..aku rasa tu bukan lalang tu serai la..hehe;)

bro..buat la kat area2 johor lak..leh aku g tgk..;)

ed shahir said...

black_mel : serai? haha. bukanlah. gandum tu. Insyaallah bro. ada rezeki nanti sampai la sana :)

SyahmiFikri said...

serius style da pics..

sgt suka pic first..

ed shahir said...

syahmi : thanks bro :)

Mohd Saifuddin Ishak said...

ed.. ko dah ada kat kl ek.. bukn ko dok perak ker?

ed shahir said...

saifuddin : aku kat perak la..saja datang KL haritu :)

Cts said...

Cantiknya gambaq

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! :)

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

.: rOzirOx :. said...

cantik sungguh permandangan..
sy akan g wat photoshoot kat sne! yeay!!!
(^^,)y

**sHiKinn** said...

wah besar dan cantik gambar..pernah dgr tmpat ni,dn org kata cntik..mmg cantik la..

CouLeur de Chiqu3 said...

wahh ramainye org...


new entry :REVENGE THE NERDS

K.I.S.S said...

teringin nak pi sini..huhu