Friday, September 3, 2010

photoshoot | gedik santai aidlfitri II

mood : sleepy | location : bedroom | listening : meneka dalam kesamaran by ibnor riza

alhamdulillah, tuhan masih panjangkan umur aku untuk meneruskan hidup nie. korang apa khabar? posa cukup tak? hehe. okey,seperti apa yang aku janjikan dalam entry aku yang lepas aku nak masukkan gambar-gambar masa photoshoot gedik santai aidilfitri kan ? so pagi nie aku cuba jugak curi masa untuk update dan masukkan gambar sebab nak share dengan korang semua. photoshoot kali nie agak berbeza sebab aku tak banyak shoot. hehe. dalam gambar banyak muka aku je. peduli apa aku. sekali sekala nak jugak jadi model & menggedik kan. haha. apapun aku nak ucapkan terima kasih kepada omaw rozduan atas sebahagian gambar-gambar kat bawah nie. sori la omaw kalau gambar aku buat semak kamera canggih kau. huhu. serius aku dapat rasa macam mana susahnya nak jadi model. haha. sebelum nie yang aku tau just shoot je. nie first time aku kena make up. rasa macam ada tepung kat muka. haha. tapi takpe, semua nie akan jadi pengalaman kan? hehe. okeylah,jom kita layan gambar-gambar haritu. sori sebab tak boleh nak masukkan semua sebab takut blog aku nie jadi berat. huhu.

DSC_0562
DSC_0396 copy
DSC_0046
DSC_0426
DSC_0425
DSC_0100
DSC_8502 copy

dan gambar yang last nie berlaku sedikit kepoyoan di situ ya.haha.

Untitled-3 copy

dah puas tengok ? hehe.so kalau rasa nak komen gambar aku benarkan. kalau nak komen pasal model berbaju kuning tu rasanya tak payah la. sebab aku dah tau, memang hancur. haha. okeylah, aku nak tengok-tengok buku sikit. hari nie aku ada exam. doakan aku ye. :)

p/s : dikesempatan yang ada nie aku nak mintak maaf andainya selama nie aku ada buat salah dengan korang semua,ada entry ataupun penulisan aku yang agak keterlaluan. maafkan budak kecik nie ye? hehe..apapun selamat menyambut hari raya aidilfitri dan untuk adik-adik, jangan main mercun. kalau ketagih sangat, beli je belon. haha. kepada semua khususnya yang stay kat kedah, raya nie jemputlah datang ke rumah. hehe. salam aidilfitri semua :)

29 comments:

Cik Yuki said...

sgt like. like. like sume pic2 anda.~

Qarl said...

salam eid fitri

seriously, cool pics!

ed shahir said...

cik yuki : hehe..thx a lot cik yuki :)

qarl : salam bro..thx ya :)

-luqman- said...

terbaik ed.gambar suma mabelous haha
bila maw balik kedah? nanti boleh buat kat sini plak :P

ed shahir said...

luqman : thx bro..aku shoot sket je..interframe lebih.aku just edit je bro.hehe..insyaallah ..minggu depan aku balik :)

Janggel said...

Salam.
Nice picture. Fuh nampak sangat meriah. Tak sabar dah nak beraya ni.

-luqman- said...

ok lah tu sambil shooting sambil interframe, baru menarik haha
ouh, ok :)

• Λ τ ♈ и • said...

Ohhh . ed . colour tone nampak meriah kot! suka suka . yg last tuh mcm biasa la kan :) Comel berbaju kuning

ed shahir said...

janggel :salam..hee.thx bro.:)

luqman : haha.tu la bro..

atin : terima kasih banyak2 adikku :)

black_mel said...

gambar2 yang ceria..nice2...
haha..bkn sikit tu..bnyk kepoyoaan disitu..hehe...

aku pun sama...kalau dalam komen2 aku,ada aku bergurau kasar
dengan ko ker...aku nak minta maaf...

ed shahir said...

black : haha.siot kau..ok2..aku maafkan..takde hal la bro :)

eyqa said...

wahhhh! tgk photos nih smbil dgr laguu raya. smngat nak raya smkin mebuakkkk buakk lahhh! nice shoot dude! loveee it :DD
anddd, model baju kuning tuh, boleeehhh tahan! HAHHA :D

ed shahir said...

eyqa : haha..posa kasi habis tau.:P
model baju kuning tu? hampeh ade la.hehe.neway thx ya

molmolla said...

ahak!!! memang cantik ah kan. tak dinafikan~ aigoooo. jeles!! :D

elmo blurb said...

smartlahh der... :)

selamat ari raya. :)

ed shahir said...

thx to molmolla & elmo.:) orang yang snap nie terror..saya just touch up.:)

iza said...

Salam...

Wahh, dah bergedik ye.....tinggal lg 6 hari ni....
cantik pic tu,jelas....
Selamat hari raya,maag zahir batin

Dyna Yvonne said...

so chumill owh~
>_<

Fathimah Nur said...

suke sume gmbr tu ed! hehe
comel kn kite!
nnt pas blik rye kite wt lg tau. :)

cikmi said...

ed ! ed ! ed !

suke pic kat tepi tuh~

" si cOmel yg kuat makan "

heheheheheheheheh ;p

Sue said...

one word to describe : SEMPOI ..
:)

Mr. Moque said...

oohooo..gmbr gediks sudah kuar..hehehe..
nice pic bro..smart seh..
tp yg gmbr last sebelah kanan tu agak2 cm kecomelan..ahaks..dan mmg agak poyo..hehehhe...

*gurau jak*

ed shahir said...

thanks korang semua :)

makdara TERDIVA said...

model baju kuning tu la yg paling comel skali :)

selmat hr raya buat ed & family

Eyriqazz said...

cantiknya gambar..jealouss seh...camne nak kasik gambar besar camtu bro?kalau ada jawapan,balas di entry saya ya..

ed shahir said...

mak dara : haha..thx mak dara.selamat hari raya :)

eyriqazz : thx bro..ye saya dah reply :)

adiwarnatasya said...

Salam Aidilfitri Ed:)

*cimOt* said...

ouuuhhh terpesona pic itooo..chantek ok..si baju kuning pon pe kureng nyew en..kiut^_^

suke pic#5:ngah membebel ea..=P

hepi rayer..

Omaw Rozduan said...

haha.
kamera canggih?
sumpah perli habes.haha