Tuesday, August 31, 2010

gedik santai aidilfitri | coming soon

mood : working | listening : yang sempurnakanku by sixth sense

Semalam aku dengan kawan-kawan ada buat photoshoot gedik santai aidilfitri..so gambar-gambar masih dalam proses. hehe. harini aku just masukkan gambar gedik aku je dulu. haha. korang boleh tengok tapi tak boleh kutuk lebih-lebih. aku pun tak tau macam mana boleh jadi macam tu. haha.

coming soon

oklah,nanti bila ada masa aku update gambar-gambar photoshoot tu lagi ye sebab sekarang nie sangat sibuk mengalahkan dato'najib. huhu..

p/s : jangan ponteng puasa :)

19 comments:

Dyna Yvonne said...

hehe...xsabar nk tgu gmbr2 kamu~
>_<

ed shahir said...

dyna : hehe..sabar2

[z@ck] said...

mungilnya bibir =P

ed shahir said...

zack : alamak..haha..:P

n@m@n said...

cutenya..haha

ed shahir said...

naman : cute? adoi..

::FAIZ FARISH:: said...

Tak Sabar nak tunggu.... Hehehehehehe....

-luqman- said...

menarik! cannot wait. :D

ザ-sylver-shooter said...

jgn post gamba byk2..aku jeles

black_mel said...

gogogogo...bro dah lama tunggu pic baru....

senandung semalam said...

nk tengok...

Azmi said...

keh3
akan ku tunggu saat itu.pasti!!!

ed shahir said...

hehe.sabar-sabar..sekarang nie busy sket

Arash Libra said...

wah bukan maen lagik..huhu

makdara TERDIVA said...

pergh!! siap ada fotoshoot tu..

cepat2 upload.. :)

ed shahir said...

hahaha...ok2..sabar2..kena tunggu habis exam.:P

Moque ^_^ said...

ni gedik santai ni kene tunggu lepas raya la erk..? hehehe..

• Λ τ ♈ и • said...

OMG ? Ed make up ? Tapi HANDSOME abang saya neh! HAHA

ed shahir said...

hahaha..thx atyn :P