Wednesday, February 10, 2010

photoshoot | LERENG GUNUNG

Assalamualaikum semua...baru hari ni ada kesempatan nak update blog aku nie..kesibukkan yang melanda membuatkan aku tak sempat nak update walaupun banyak cerita yang terlintas dalam kepala hotak nie..huhu..apapun aku nak ucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi melawat blog budak kecik yang tak seberapa nie..hehe....aku rasa suatu hari nanti aku patut buat jamuan untuk anda semua..hahaha....aku mula dah nak merepek..:P...

actually aku nak cerita pasal outing aku dengan kawan dari uitm ahad yang baru-baru nie..hehe..serius hilang kejap bebanan keja..:) ermm malas la nak cerita panjang-panjang...aku masukkan gambar je la eh? hehe..


syahirah shaari

2

syahirah 1

syahirah 2

model kat atas nie seorang pelajar uitm seri iskandar.. bernama syahirah dan beliau sangat cool..thanks syahirah :) gambar kat bawah nie pulak semua kawan-kawan dari uitm ...


DSC_7191 copy

gambar kat bawah nie boleh la korang abaikan ye..ahahaha...macam biasa,aku pun nak bergambar jugak walaupun agak segan...hehe.....hang tau segan ke ED oi ?...eheee..
thanks aqeela sebab bagi gambar nie...:)


DSC_1473

okeylah...aku nak lepak-lepak dengan member pulak....lama dah tak lepak-lepak nie...sabtu nie nak balik kampung....yeay!!! raya weh...hehehehe....hope korang tak la jemu jenguk blog nie lagi..:) sekali lagi terima kasih...

p/s : agak-agak aku boleh jadi model tak? hahaha...

72 comments:

fik-autoz said...

cntik ar bro...mmg sempoi habis,=)

pic last pun ok..ahaks=p

si hitam maness said...

yg amik gamba pun tiut...hihi

eqbalzack said...

nk jadi model jugak...bley?

eD's photography said...

fik : hehehe..thx bro..pic last? ahaha...

si hitam maness : hehe.yeke?segan nie..thx tau :P

eD's photography said...

eqbalzack :boley2..hehehe...xda hal la.:)

AM SYA said...

cnteknya gmb gadis tuh!!

nice catch!

akak rase gmb yg pling last p0n chumil~ ;)

Mr.Chenta said...

wooooot
pjg tele
beli lens baru ke :D

ada tak shoot
zoom kat cermin mata tu
mesti smart !
nampak awan skali ;)

eD's photography said...

am sya : hehehe..thx akak..
yeke? wahhh terujanye...:)

mr.chenta : hehe..xde la plak bro..huhu....
neway thx ye

cikmi said...

nice2~
trskan usaha anda ;p

eD's photography said...

cikmi : hehe..thx ye..:)

Emora Valeria said...

gorgeous!!

eD's photography said...

emora valeria ; thx ye...hehee

tQa_elRic said...

ahAa

cOol

cntIk moDEL kamOo

lasT Pic

nOt baD JGAk

hahA

KEep a gOod woRk!

LALALA

eD's photography said...

tqa : ehehee...thx ye..:)

Fir said...

style abis!

eD's photography said...

fir : thx bro!!...hehehe...

atyn said...

ed :) budak sepet berbakat , model pown lawa :)

suffian.othman said...

wa...cantique mmber qila nie.. ed..t drive elok2.. :)

zan-xray said...

memang cool model tu..
mesti senang kerja ko.
cantik gambar Ed, tak puas tengok.
ni yang kena datang jenguk 3 4 kali sehari ni hehe :p

eD's photography said...

atyn : haha...yela atyn..thx ye..:)

suffian : hehe..thx pian...:)

eD's photography said...

zan-xray : hahaha...thx bro zan..senang jugak la..ngeee...
haaa...mai la selalu noh..maceh2.:)

[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~] said...

huhu..lawo laa..
comey banget...
nice pic's ..gd shoot..
hahaha

eD's photography said...

riyseslady : thx sis...hehe...
biasa je..:)

su_hana said...

marvellous! (^_^)
sumer cun! dari pemandangan sampai ke model,,

Fly said...

salam ED, COOL potraiture, syabas tetap mantap tembakan2 anda..sory lah lama x lawat sini..keep it up a good work bro..

AkU said...

dan seperti biasa..sybas bette..

ini blog wirdah said...

hari sabtu bru lik kg ? aku dah kat umah suda...haha.

jd model eh? bakat tu ada,ketinggian je lom cukup kowt.Heh. gurau je seyh:)

eD's photography said...

su_hana :thx su...hehehe..:)

fly : slm cikgu..hehe..thx sangat2..hehe..tu la,tunggu bro punya update...huhu

eD's photography said...

aku : thx bro..hehe

eD's photography said...

wirdah ; hehe...sabtu pagi ada job..huhu..yeke..ermmmmmm :(

angkasa said...

wuah puaih tgk gmbaq2 tu
besaq gila haha

eD's photography said...

angkasa : hehe..puaih2...ngeee...masuk kecik2 nanti xcantik..blog ni compress..:)
thx angkasa :)

tkah. said...

phewittt.
arr cantik.
cantik sangat.
sangat2.
;)

eD's photography said...

tkah : phewitt balik..hehe.
besa je tikah..thx ye..hehe..
thx sangat2 :P

Pak Ngah said...

Very professional, indeed.

kertaz said...

Peeewiiiit..
Peh.. Aku nk isi borang masuk KPTM balik ah mcm ni.. Damn!

p/s : hang dah ada buah ati udah la tu.. yg lain bagi aku.. Hoho!

VM said...

The personally like the first picture.Good shot.

soffea said...

all the pictures are gorgeous. salute la bro. nak jd model gak. tp cm tak layak kot?? haha. btw, study kat uitm sri iskandar? wah3~

jejoL_gumbiRe said...

waa..model nk lawa jek
heeee

eD's photography said...

pakngah : hehe..thx pak ngah..haish..mana ada pro lagi.huuhuhu

kertaz : hehehe..ni bukan budak kptm la..ngeee...dia uitm..

eD's photography said...

VM : thx bro.hehe..yang lain2 not bad jugak kan..:P

soffea : thx soffea..hehe..apasal lak xleh..leh je..
xla..sy study kat kptm ipoh..:)

eD's photography said...

jejol gumbire : hehe...mestila..

hans said...

oit,sila amik pic aku dan edit menjadi sebegitu rupa
cantikla pic tu

sniffa93_aznil4eva said...

smart gila lah..
model pon cun!

*claps*

Syarifah Nadiah said...

wuah, best nih ;)

eD's photography said...

hans : hahaha...boleh ke..ngeee..thx hans..

sniffa93 : thx ye dik.hehe

eD's photography said...

syanadiah : thx ye sya..hehe

tuan yokai said...

chix pegang cam 2 gmba 2nd last mcm jodoh aku je.

eD's photography said...

tuan yokai : hehehe...yang mana eh..kan ada 2 org pegang..yang pakai cap ke..:)

n@m@n said...

gambar last tu kenapa matanya sepet..silau ke???hewhe

eD's photography said...

naman ; hehe...panas time nie..:P

Eyriqazz said...

cantiknya gambar2 yg diambil..jeles2...camne nak buat gambar jadi bsr di blog ye?

Eyriqazz said...

macam mana nak buat gambar jadi bsrtu ye?

eD's photography said...

eyriqazz : thx ye .hehe..1st anda kena upload gambar di photobucket @ flickr..then copy embed code and paste kat HTML post...tapi pastikan layout anda dah diubah..kalau x akan nampak sekerat je..selamat mencuba..hehe

ijad said...

cantik foto...

eD's photography said...

ijad : thx bro..besa je..:)

ween said...

she is so cute! :D

eD's photography said...

ween : thx ween...:)

kijang said...

SALAM SHBT..
FUUUUUUUUUH LUNTUR IMAN AKU TENGOK MODEL NI..MEMNG POWER LAH ED'S, CANTIK GAMBAR NI..

KALAU KIJANG NAK JADI MODEL JUGA BLH..HUHUHU

eD's photography said...

kijang : salam kijang..hehehe..
eh2..xleh luntur..kena kuat..ahaha...boleh2...kijang mau jd model apa? ngeee

neway thx kijang..:)

Jard The Great said...

chantek pompuan tu wei.. ehehe.. ke sbb hang yg amik gmbr?

eD's photography said...

jard : thx jard....nope la..hehehe..dia sememangnye cantik...:)
ed snap biasa je

Fiqah said...

cantik2..suke..=)

eD's photography said...

fiqah : thx ye fiqah..hehe

alif said...

Salam kenal..wah..cantik sekali gambar2 ko ambik ni..ada talent..tak letak kat flickr ker..
senang2 mai la lawat page aku la syokNYAdownload.blogspot.com leh downlad free cs4 ke..mcm2 leh..ehehe..follow me back.thanks

eD's photography said...

alif : salam bro..
thx bro..ntah la ..ranai jugak suh wat flickr...tap macam malas lak nak wat..huhuhu..
thx ye bro..hehe

Melz said...

lawa syahirah nie miahahaha

eD's photography said...

melz : hehe...berkenan ke melz..ahaha..
thx melz

HaFizRahMaN.com said...

aku suka hat last sekali eD..hahahaha...

eD's photography said...

hafizrahman : thx bro..hehe

Radar said...

Astarfillullahhalazim..
cantiknya....hehehehehe...
Gambar tu la...
heheheh..
perempuan tu pun cantik..=)

eD's photography said...

radar : hehe..thx kawan :)