Monday, February 8, 2010

BROGA HILL | part 2

setelah tercungap-cungap ni puncak bukit,ada la sikit hasil...huhu....layan ok :)

DSC_7034



p/s : dapat je gambar nie terus stop shoot sebab badan dah rasa gatal & miang..huhuhu..

31 comments:

Emora Valeria said...

suke lagy!sgt chantik!

eD's photography said...

emora valeria : ahaha..thx ye :)

i'msosupernotcool said...

gua mhu kenal ini awek boley??

eD's photography said...

imsosupernotcool : haha...boleh2

Omaw Rozduan said...

smart as always

eD's photography said...

omaw rozduan : hmm biasa je omaw..xleh lawan omaw lagi..hehe..banyak kena belaja nie..neway thx ye mySYG!...hehe

akulensa said...

compo cantik amat..cayalah bro..bila nk bwk model shoot kt kl lak ni?hahaha

eD's photography said...

akulensa : thx bro...bawak model p kl? ahahaha....mana larat..hehehe....insyaallah la..tp model kl lagi lawa2 kan..:)

Anonymous said...

suke tgk qat..
sape yg snap lg pandai shoot..
smart seh...
wah.. smkin cantek teknik2..

eD's photography said...

anonymous : hehe...thx ye...tapi leh ed tau sape nie..huhu

tia said...

cantiknya!!!!!!!!!!!!!
sangat talented...
model pertama punya expression sangat bagus..

eD's photography said...

tia : hehehe...thx tia...tia bila nak jd model ed nie?

Syima Syaz said...

nak jadi model..hehehehehe

[[~R*i*Y*s*E*s*L*a*D*y~ ]] said...

ala..2nd pic cute seyy...
ahak2...sape la tu erk...
knock..knock..knock..

jajan said...

wahh..boleh bekarjasama nie..
hehehe..

eD's photography said...

syima syaz : hehehe...boleh2...bila eh..ahaha..cik abg x marah ke..:P

riyseslady :ermmm hehehe...no komen..malu la..ngeee

jajan : hehe..kerjasama? ada job ke..hehe

kijang said...

salam Ed's..memang cantik gambar ni..orang yg pandai dlm bidang photgraphy macam Ed's saja yg boleh ambil gambr mcm ni..nanti bolehlah bljr dgn Ed's cara2 tangkap gambar..hehehe..

saya doakan semoga Ed's berjaya dalam bidang photography ini, dimurahkan rezeki dan diberkati oleh Allah..teruskan perjuangan anda dalam bidang photograhy ni..

alanamir said...

cantik bro gambar hang. tambah dengan awexs nyer tu.hahaha!salam perkenalan dari aku. maybe boleh buat TT area sri iskandar. aku nak belajaq dari hang. boleh ka?

eD's photography said...

kijang : salam bro..haish...xdala bro..besa ja...sekadar hobi..huhu...kamera pun x seberapa..hehe...boleh..apa salahnye..terima kasih ye di atas doa bro..amin..

alanamir : hehe..thx ye..jgn cakap camtu..aku pun x pandai..kita share2 la mana yang kita tau..ok? hehe..insyaallah..nanti aku turun sana kalau free

Jaj@n said...

job belom lg la bro.. tp..aku ni pon still jalan2 carik pasal gak.. hahaha..

tngok arr..klau dah kukuh skit kit2 aku, baru aku nak buat job..

eD's photography said...

jajan : hehe..yeke..amik la job...belaja sikit2..:) pengalaman tu...:)

jajan said...

2 bulan terdekat ni je aku follow ade sorng brother.. 2nd time nie, nak amek majlis orng kawen.. huhu..

eD's photography said...

jajan : yeke.hehe..bagusla tu bro..gudluck tau..tp pengalaman aku amik wedding nie agak meletihkan sikit la..tp best..hehe

jajan said...

hmm.. biase la tu..
yg penting masyuukk..!!
hehe
=)

zan-xray said...

laaa part 2 ke, ingatkan yang lama lagi bila tengok tajuk.
aku kena blajar dari ko la Ed. cantik kemas dari ujung rambut sampai jari pegang lalang sampai lalang ke akar perghhh..
Awek ko potong rambut cun gak.

zan-xray said...

Bila-bila masa ambik la aku jadi model pulak hehe.
duk atas motor boleh, pegang gergaji pun boleh.

eD's photography said...

zan-xray : hehe..aku men bedal je zan...tengah panas..huhu...xda apa yang menarik pun...gambar biasa..bro zan lagi terbaik..hehe..

nak jd model? hehe...swimming pool leh? majalah mangga..hahaha

sikoko said...

smart!

eD's photography said...

sikoko : hehe..thx yew..:)

::sAnG pEriNdU:: said...

gambar tengku tu perghhh...cobaan...

gambar qat sweet sgt...

pndai ed tgkp gmbr...

all da best ya!

eD's photography said...

sang perindu : hehe..thx ye...biasa2 je la..:)