Wednesday, May 27, 2009

maaf kepada kawan-kawanku semua

assalamualaikum semua kawan2....lame x dengar kabar korang...dan da dekat sebulan jugak aku x online...sekali lagi sori ye...ermmmm aku baru je keluar wad....n baru je sembuh dari demam...aku pon x tau demam ape..ade yang cakap chikungunya,tapi doctor cakap aku denggi...huhu...tapi alhamdulillah,x de pape yang teruk jadi kat aku...korang pon jaga kesihatan tau...banyakkan minum air masak...nanti sakit parents jugak yang susah..kan2?hehehe...aku rindu sangat kat blog nie...kepada korg2 yang bace coretan aku nie tinggalkanla komen ye...at least aku leh tau korang ade..huhu....aku on9 ni pon kejap je..sebab jap g aku nak bertolak ke teluk intan...hehe....biarlah rahsia...:P...insyaallah kalau ada masa nanti aku update lagi n masukkan gambar2 ye...neway korang jaga diri tau..ok la..perut aku pon da lapar nie...bubye all..muaaahhh!!

6 comments:

angkasa said...

yes im here.sheera da pndah skola so dia jrang on9 kot.erm ed jg diri na

miDguRL said...

hai...tek k
dadaaaaaaa hehe

asis said...

kesiannye die..
demam plak..

Nana Rosli said...

haii dak ed,
take care urself,
selamat bercuti di teluk intan (^_^)
ada mse on9 n upload gmbr yg cantek2 ek.
bye!~

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waaa lama da tak jenguk sini....huhu...me baru jek blk dr mesia ni...;p

anda tak start class lagik kah?....;p

suffian.othman said...

hoho ed.!
hang oke ka..
huhu..
pulun mkn ubat na.. tc btw...