Tuesday, December 13, 2011

Tiga Bujang

Mood : mengantuk.
Lokasi : Pejabat.
Lagu : I love u like a love song by Selena Gomez

Lama lagi nak pukul 5 bermakna lambat lagi la nak balik. Mata pun kuyu semacam je ni, bosan pulak tu. Dah tak tau nak buat apa, asyik buka folder pastu tengok balik gambar-gambar lama. yang mana rasa best, aku edit. hehe.

Tengah godek-godek tadi terjumpa pulak gambar masa raya hari tu. tergelak sorang-sorang bila tengok gambar muka sengal. hehe. masa ni aku & abang rosli pi beraya kat rumah abang mat kat batu gajah. Semua muka jenis pantang nampak kamera. hehe. Anyway thanks abang Mat yang susah-susah masak malam tu. :)


eid 2
eid 1
eid 3

P/s : semua masih bujang :)



7 comments:

El-Janna said...

ehehehhe bujang bujang^^

ed shahir said...

el-janna : hehehehe.. :P

Cyberflyz said...

sape nanak..bleyh call...

hanabunga said...

ed rambut dah panjang! :)

::FAIZ FARISH:: said...

tiga jejaka hangat... boleh?

ILA HonEyBuNNy said...

datang tengok orang bujang jap..ehheheh

Nurulbadiah Lai said...

hensem..
hhahahahha