Wednesday, December 7, 2011

photojournalist | visit perak year 2012

Mood : letih.
Lokasi : ruang tamu rumah.
Minuman : air belimbing

Salam. sambil aku layan cerita Tentang Dhia kat tv3 sekarang ni rajin pulak rasa nak update blog. Hehe. Rasa menyampah pun ada dengan drama Melayu ni tapi aku tengok jugak. maybe sebab nora danish berlakon kot. Haha. apa pun tak boleh kan, bak kata kumpulan jambu :P

Tetiba aku tergerak hati nak promote Visit Perak Year 2012 (VPY 2012). Sebenarnya tahun depan adalah tahun melawat Perak so sekarang ni kerajaan negeri sibuk mempromosikan negeri ni. Walaupun aku ni totally orang kedah, aku tetap support sebab sini tempat aku cari makan beb. hehe. Kali ni aku nak kongsi dengan korang gambar-gambar sekitar pelancaran VPY 2012 ni.

Pelancaran ni dirasmikan oleh YAB Menteri Besar Perak, Dato' Seri DiRaja Dr. Zambry Abd. Kadir dan disaksikan oleh YB Dato' Hamidah Osman, Exco Pelancongan Negeri Perak. Sebenarnya majlis pelancaran ni bulan lepas tapi aku terpaksa hold dulu sebab takda masa nak update. So kat sini aku ambil kesempatan ajak korang semua datang melancong di Perak. Banyak tempat-tempat menarik kat sini. "Jom terokai Perak" :)


DSC_0553
DSC_0575
DSC_0533

P/s : Jangan ingat blog aku ni blog politik pulak. HAHA. apapun terima kasih kerana sudi melawat laman aku yang tak seberapa ni. :)


11 comments:

Syam said...

Berbangga menjadi warga Perak!

Nice photos, ed

ed shahir said...

thanks syam :)

waq said...

ini blog PCK......

ed shahir said...

waq : haha. siot waq

Sya Syazana said...

moh ke perak!

Syazwan Shahrir said...

aku peminat setia blog ang. post ang best. kipidapp ed. :)

merpatisejoli45 said...

hye, done folow u. cntek gmbr dlm blog ni. jmputla dtg blog saya. :)

hanabunga said...

waaaah bestla dapat pengalaman mcm ni.bukan senang kan :)

ed shahir said...

thanks syazana, syazwan, merpati & hana bunga. :)

HafizRahman.com said...

uii comei penari baju merah tu ed...ejaih mai sikit..haha

Telor Power said...

owh...ada gadis.hehehehe