Wednesday, June 2, 2010

cerita aku...

location : home sweet home,Kuala nerang kedah
mood : Lonely
listening : Mengemis rindu by noraniza idris

salam semua..ramai yang bertanya kenapa dah lama aku tak updated blog..huhu..sebenarnya aku tengah cuti sem dan aku kat kampung sekarang..dah masuk 2 minggu dah..kat kampung pulak takda internet so agak terbatas la nak berblogging & berfacebook..tapi kadang-kadang aku pi jugak cyber cafe nak hilangkan rindu kat facebook & blog nie..hehe..insyaallah awal bulan july nie aku akan start balik study,so boleh la nak layan internet sampai lebam..:).. Apapun terima kasih daun keladi kat korang yang sudi jenguk blog aku nie..nanti datang la jenguk lagi..:P

ok lah,aku nak pi dusun japnie..nak pi curi durian..haha.nanti kalau ada masa aku update cerita baru lagi ok..bubye....:)

lonely

p/s : best stay kampung..makan tak payah keluarkan duit..hehe..:P

28 comments:

tirah watif said...

hahaha! kola nerang ka?!
haha, jom jom, tangkap gambaq kat puncak janing.
xD

eD's photography said...

tirah : hehe..yup..
jom2...:)

Yeirkif 叶尔科 ® said...

Ed ! durian seraga !

RizaL said...

bwk balik sikit durian kt aku.hahaha

Dyna Yvonne said...

ahhaha...
besh duk kg..
ahahha
nak ikot g dusun doyan...
^_*

eD's photography said...

yeirkif : haha..ada pun 2 biji..:P

rizal : insyaallah..kalau ada la..haha..

eD's photography said...

dyna : yeah!..best..hehe..
jom2..

HaFizRahMaN.com said...

gila lma bas nie....mna ang dapat nie ed????mct bas sekolah kn??haha

eD's photography said...

hafiz : tu la..x la..bus buruk apa nama ntah..penuh taik kucing..haha..
kat medan kid ipoh

Emora Valeria said...

semart la bro~

Gieyana said...

hohohoho..kampungku juga..bangga jd anak kola Nerang...cung siut photo...

Useriez said...

lorh.. orang kampung kita rupa-rupanya~

nand nasyari said...

black n white..classic gile...
nk satu cm nih boleh x? ;D

eD's photography said...

emora : thx emora :)

gieyana : hehehe..yup2..bangga jugak kak..ehehe...thx akak :)

eD's photography said...

useriez : yaka? area mana bro?

nasyari : terima kasih awak..boleh2..hehe

aleh said...

nice shoot ro...suka style bw tu...klasik

hafiz said...

smart la bro pic ni..penuh ngan sentimental pic ni..perfect
jemputla ke blog saya..ada list blog bro lagi..=)

[z@ck] said...

smart la gmbr ko.

ceylaphotography said...

hye ed..igt aku lg ?nice blog haa..kim slm ea kt warga k.nerang..i miss them too ^_^

eD's photography said...

aleh : thx bro :)

hafiz : thx bro..yeke..ok2..:)

eD's photography said...

zack : biasa je zack ...:) thx noh.hehe

ceyla : haha...mesti la ingat..mana leh lupa..:) baik2..hahaha..thx ceyla.

crystalzerosix said...

wah klasik...nice bro :)

eD's photography said...

crystal : thx bro :)

Radar said...

Lawa Gambar nie..
Kalau buat cover Album Pun Cantik Jugak..

eD's photography said...

radar : thx bro..:)

anatayuni said...

suka gmbar ni...cantik..;)

eD's photography said...

anatayuni : thx ye awak :)

Radamuzik.blogspot.com said...

Kalau ko ambekan gambar untuk cover album kitaorang boleh..?
berapa agak kau cas..?
aku nak gmbar macam nie..dalam bas..
4 orang je...
tolong relpy kat kat blog radar ye