Saturday, October 10, 2009

say yes to candid...not gedik...hehe

Girl cantik & comel dalam gambar kat bawah nie ialah pensyarah aku..belum kawin ok..hehe...comel kan...? beliau nie boleh la dikatakan menjadi kegilaan kat kolej aku tu...ermmm..aku x pasti la kalau pensyarah lelaki pun minat jugak...hahahaha....kalau student nie normal la...:P..normal ke? hehehe...kat sini aku nak ucapkan jutaan terima kasih kat miss marziah sebab kalau x sebab beliau aku dah lama xleh masuk exam...huhu...malasla nak citer sebab ape..
hehe...kepada miss marziah,sorry sebab candid pic nie..hehehe...


Photobucket

miss marziah 1

ok lah..setakat nie dulu aku merepek...hehe...nak basuh baju jap..esok nak gerak ke pameran kukubesi kat damansara..yeeaa!!....tata

25 comments:

Munira Kirana said...

chantek sgt...
muda lagi nie...
hihi..
nak jadikan idola la mcm ni..
akk pun nak jadi cekgu yg mcm nie... =)

eD love photographY said...

munira kirana : hehehe...
yup...
20an...
haha..
ok2..
jd la cikgu yang baik..
:P

angkasa said...

haha cun cun
apa agi edd
hahaha

eD love photographY said...

angkasa : hehe...thx dik..dier memang cun...:)

haaa?
ape2?
hahaha..

haish....
:P
hehe

hidungberantai said...

adessss...lomah eden nengok gambo ni...
dah la yg ngambik gambonya dasat..
campur lak yg diambilnya cantik...
mmg tercantik la hehe...
ngejas la tunggu pa lagi...

eD love photographY said...

hidung berantai : hahahaha...statement yang buat sy gelak terbahak2..hehe..
besa je la bro..
huhu...

ngejas?
uih jangan....kang merana..kita nie student...yang nak di adjust tu pensyarah..haha

t.K.a said...

owh.. ko nk adjust miss mar ek,..?? ku report kang!! haha

kimomoto said...

pehhh...terus aku jatuh cinta...

dian:) said...

muda2 dah jd lecturer. msti bijak yg amat kn? lol kirim salam kat dia. haha (:

eD love photographY said...

t.k.a : hahahahaha..xkan la tka oi..huhu...ape la..
:P

kimomoto : hahaha..jgn2..hehe

eD love photographY said...

dian : hehe...aah...dier memang bijak dan comel..insyaallah dian..hehe

Azkhieme said...

miss cantikkkk.... comeeelll.. ayuuuu...!! hehehehhe

eD love photographY said...

azkhieme : tudia aih kimi...hehehe..maceh2

zan-xray said...

issh ishh canteknyerr.,
lemah lembut baik hatiii
ehh mu jangan nak fail exam lak sebab nak duk situ lagi lak :p

eD love photographY said...

zan : hahaha....macam kenal je ayat mu tu..
haha..

yola bro..
sy x buat lg..
huhu

HonEyBuNNy said...

wahhh...cntknya lec ed.....comei bangat..uhuuhu.....umo bapa neh> lau org xtau mst org egt stdnt lg kn???uuhuuh

eD love photographY said...

honeybunny : hehe...yeke..ish kembang miss nie kalau dier bace..haha...

umo dlm 20-an je..
tu la..
awal2 ingatkan student..
hehe

aku dan secalit warna said...

ayu!!

eD love photographY said...

aku dan secalit warna : thx..hehe

e p i x ____ said...

patotlah banyk kes pelajar bercinta dengan lecturer pastu tak kesampaian..hehehe :P

eD love photographY said...

epix ; hahaha...ape la epix..

KertaZ said...

Damn! Melepas lecterur cute.. T____T

eD love photographY said...

kertaz : haha...tu la ko..hhu..padan muke..
hahaha

manusia biasa said...

haha law lect ko tgk crius de rase nak sekeh2 ko sbb mengkandidkan diri de..hahahaha

eD love photographY said...

manusia biasa : lec tu pon da baca blog nie bro....cool je..haha