Sunday, October 11, 2009

ahad yang MENGECEWAKAN

Ceritanya macam nie..pagi td aku bangun awal,siap2 & terus gerak amik naha ngan wanie..kami terus ke kolej kul 6.45pagi..sampai je aku terus park keta n lepak jap..actually arini kami kena p KUKUBESI punya exhibition..kat The curves,Damansara...so dlm kul 7 kami pon gerak la dengan van kolej..ermmm ada 7 org je yang kolej hantar p sana termasuk aku..sampai je sana x sama langsung macam apa yang aku harapkan....x dpt jumpa kukubesi langsng...sedih..kecewa semua ada..sebab aku ni boleh dikatakan suka la dengan karya kukubesi tu..pensyarah aku selalu ckp,kukubesi ni bukan sekadar photographer tp foto manipulator..xpela..nak wat camne kan ed..dah xde rezeki hang..huhu...
pastu pensyarah aku pun macam paham je perasaan kami time tu..dia suh la pemandu van tu bawak kami ronda2 k.l....kami p tugu negara jap,pastu tasik perdana & gerak balik...xde photo apa aku nak masukkan pasal pameran tu...cuma photo kawan2 je...huhu....
tp aku hepi la sebab leh jalan2 harini..hehehe...

naha syam & wani
wanie,naha & syam

haaaaa...kalau korang terer la kan..cuba teka sape mamat kat bawah nie...hehehe....

Photobucket
credit to madi ( by madi )

11 comments:

Fly said...

salam..klu dapat join exibition ni pasti banyak ilmu yang boleh dikongsi bersama :)

eD love photographY said...

fly : tu la bro..huhu....xpe..insyaallah len kali ade lg...
hehe

iqa said...

semat argh pic no 2..

eD love photographY said...

iqa : yeke..thx ya..
hehehe..
:P

inDah iNdrIana said...

nak teke...
sape ex...
ed kot..
si budak kechik

eD love photographY said...

indah indrlana : eehehe...pandai pon..yeeaaa....:)

burt said...

next time turun roger arrr leh aku setting akn outing sama2...aku pun tak tau kukubesi ada wat benda tu padahal the curve sebelah umah aku jer

eD love photographY said...

burt : orait bro..
hehehe...yeke..
tu la..
dia x promote besar2an..
huhuhu..

Aizattttt said...

best best best!
cni rmai pengguna nikon!

eD love photographY said...

aizat : ok..thx ejat...hehehehe.....aku visit nanti

aku dan secalit warna said...

adoiyai..ruginye..pas ni leh inform heheh nak g gak:p..