Sunday, July 29, 2012

Fashion | Muslimah Collection

Mood : Sakit perut yang teramat + mengantuk. 
Lokasi : Bilik tidur. 

Salam,  hye guys. pejam celik pejam celik kita dah masuk hari ke-9 Ramadhan. Dan pagi ni tak berapa ceria buat aku sebab aku cirit-birit dari start berbuka puasa semalam. Sumpah letih asyik ulang ke toilet. Dah lama aku tak join outing photoshoot dengan geng-geng kamera dan semalam masa kat office, aku nampak member aku, Shaherwan ajak follow dia shoot koleksi produk muslimah untuk butik yang baru buka kat Ipoh ni. Disebabkan aku pun tengah free, aku join dia shoot. Seriously aku suka photoshoot kali ni dan aku nak ucapkan terima kasih kepada Shaherwan sebab sudi ajak. So pagi ni aku nak kongsi sikit gambar-gambar yang aku shoot tengah hari semalam. 

Okey, aku nak sambung balik tidur dan harap pembaca blog aku nie suka dengan entry kali nie. Selamat menjalani ibadah puasa buat anda. :)

  muslimah-2 muslimah-3 muslimah-4 muslimah-5 muslimah-6 muslimah-7

13 comments:

AizatHanif said...

cantiknye color :)

ed shahir said...

aizathanif : thanks bro. :)

doc said...

cantikkk nya dek...

( model dan gambar)

ed shahir said...

terima kasih DOC :)

Useriez said...

ni yg malas bukak blog ed ni.. jeles tengok gambar2.. haha

ed shahir said...

useriez : hehe. apa nak jelesnya bro. :)

Dylla Abas said...

cantik la..model2..baju2 n gmbr2 nye..semua2 cantik >_<

ed shahir said...

dylla abas : terima kasih kak dylla. kak dylla bila lagi nak shoot nie? :P

Gieyana said...

cantik pics Ed...:-)

kak G suka dress dark blie tue..beli kat Kak G satu leh? Ekekekeke..:P

cyberflyz said...

cantik colour dia. dan blog ed nmpk bes0 sikit wana putih ni. haha.

black_mel said...

ed...ko igt aku lg x?lama x masuk..internet slow..nice ed..aku suka pic ko..

SuriaRashid said...

I dah follow you..follow me ya..suriarashid.blogspot.com.

aveo757 said...

cantiknya gambar-gamba kat blog u ni. terang besar and sharp.
Camne nak buat gamba jadi large macam ni?