Saturday, June 9, 2012

cerita dari kampung

Lokasi : Pejabat. 
Mood : Kerja.


Minggu lepas 2 kali aku balik kampung kat Kedah. Dah dekat 2 bulan aku tak balik, ini pun kebetulan disebabkan perkahwinan bapa sedara dan supupu aku. Sekali balik kampung confirm rasa malas yang teramat sangat untuk balik bekerja semula. Hehe.
Maklumlah, bukan senang nak dapat cuti. Dah lama tak balik, mulalah ada mulut-mulut yang menegur, "eh gemuknya hang ed"... hmmm tapi memang betul pun, aku dah makin gemuk sekarang nie. Haha. Yang paling best, bila balik boleh jumpa sepupu sepapat di kampung, kecoh dibuatnya. Hehe. 
Okey, nanti aku sambung cerita lagi, kali ni aku share gambar-gambar photoshoot dengan sepupu-sepapat di bendang :)
  DSC_8086DSC_8099 DSC_8060 DSC_8030

6 comments:

fifie said...

finally.. update jugak. baru td dok tny2.. hihih. :)

ed shahir said...

fifie : hehe.. tu laaa..thanks :)

Dylla Abas said...

even 2 paragraph je...tp puas hati juga la muka akak dah masuk dlm blog ed..huhu :p

saya_arief said...

smart as usual. haha.
:)

hanabunga said...

Aahla nampak berisi sikit hee :)

QeelaCallys Heart's Whisper said...

Hahahha , comel comel sepupu sepapat ed . ed qeela dah kembali menggila di dunia blog :P

bajet -.-'

follow lah yea .

www.qeelasigigibesi.blogspot.com