Tuesday, May 4, 2010

photo | potraiture

talent : syahirah shaari.
location : gunung lang,ipoh.
photo by : ED SHAHIR
website : http://edbudakkechik.blogspot.com/

Ulasan : sebenarnya gambar nie shoot lama dah..cuma aku baru edit dan publish kat sini.:)
nak edit pun kena ikut mood jugak..kalau takda mood,hancurlah gambar tu..hehe..so korang boleh la komen apa yang patut :)


artwork

p/s : ada tips nak jimatkan duit tak ? :(

22 comments:

cadphobia said...

tips: simpan duit note Rm50 dlm wallet bahagian berzip...... jangan bukak dalam masa 10 tahun, so lu akan ada duit selama 10 taun.. tanpa pokai! hahahah

::FAIZ FARISH:: said...

Beauty

zlan said...

gmbr yg cantik....dan yg penting model tu mmg cute....

zan-xray said...

tak tau nak komen apa la Ed, dah solid dah edit ni. Nak berguru dengan Ed lagi ada la.


OO nak tip jimatkan duit ya? Tip jimat duit takde, tapi tip nak jimatkan minyak petrol kereta ada ler :-)

eD's photography said...

cadphobia : tips ape tu? hehehe..jenuh la x buka 10 tahun.hehe..
apapun thx ye tip tu..haha.:P

faiz : thx bro :)

eD's photography said...

zlan : terima kasih kawan :)

zan : hehe..tq kawan :)biasa je nie..haish..berguru apa lak nie..huhu..

yeke? haaa boleh jugak..camne tu nak jimatkan petrol? xyah nek keta eh? haha

fik-autoz said...

gmbar ni aku tgok bnyak kali pon xjemu...ahaha..smart!!

tips nk jimatkn duit..

.mkn kt kdai yg murah2
.suruh kwn blanja(ahaha)
.xpyh kuar umh..tdoq
.mkn xpyh byar..blah lpas mkn,ahaha(yg ni toksah ikut ok)=)

eD's photography said...

fik : hehe..gambar girl comel memang xkan jemu :)

hehe..bernas tips tu bro.hhe..
yang last tu paling best..thx bro :P

** a i l y ** said...

aily ada tip jimatkan duit!
better u guna duit org lain. So JIMAT. KAHKAH

eD's photography said...

aily : hehe..wah..bagus tu..pastu tak lame lagi ed kena belasah..adoii

bOwtuck | photography said...

bila nk ajak aku shoot model ni :)

eD's photography said...

bowtuck : heee...tu la..aku pun dah lost contct..dia bz kot...:(

HaFizRahMaN.com said...

tip jimat duit....dok rumah mkn nasik mak masak...

HaFizRahMaN.com said...

damn...cute weh awek nie...

eD's photography said...

hafiz rahman : hehe..thx bro..:)

Miey Rool said...

hye awek cun! how u're doin bebeh? *nie kat gamba awek nie..bkan kat ko ed*

eD's photography said...

miey rool : hehehe..yela tu :P

myra arshad (: said...

whoa! serious gah nampak cun gile kot! :)

myra arshad (: said...

whoa! serious gah nampak cun gile kot! :)

eD's photography said...

myra : yup..dia memang natural beauty kan...:)

Radar said...

tip jimatkan duit ye...hehehe


Ada..
Masak sendiri..
banyak perkara buat jangan berkaitan duit yang besar..insyaallah kot..
Tapi kalau duduk kat kl nie..
Tade duit mati..
semua benda guna duit...hahahah
Jadi kena pandai2 la susun n gunanya=)

eD's photography said...

radar : hehehe..thx bro..noted.:P